lördag 17 oktober 2009

I en annan del av Hälsingberg

Åh bästa fina middagen igår. Vi lagade vegetarisk lasagne som blev lyckad, till dessert bjöds det på kladdkaka med smak av apelsin. Det var verkligen trevligt.

Innan vi gav oss iväg till Hälsingberg så spenderade vi ett par timmar på ett himla gulligt café på Slaggatan som heter "Did you give the world som love today", ungefär. Vi myste loss ordentligt. Wild & crazy, ingen tvekan om saken.

Sedan när alla åkt hem satt jag och Karin och pratade till klockan halv ett. Då bestämde vi oss för att sova. Vi skulle ju trots allt upp tidigt dagen efter. Efter att ha blivit väckt ett par gånger av att Karin pratade i sömnen och vid ett tillfälle utstötte: "DÖÖÖÖ!" sådär lagom hotfullt och besvärat på samma gång, så kunde jag ändå sjunka in i en djup dvala. Drömmarna var lite underliga men när klockan väl ringde så försvann dom, poff bara.
Karin dukade upp en lyxig lördagsfrukost med gröt, te, mackor, juice och frysta bär. Sedan promenerade vi iväg till busshållplatsen. Och jag glömde mina örhängen. Men det var ett väldigt trevligt dygn.

Nu hoppas vi på Leksand och lite barhäng. Och bastu. Fast i Floda. Också.

1 kommentar:

Däjveed sa...

Du har det så himmla mysigt :D Good for you! :)